Novosti

Najava radionice: Odnosi s javnošću za udruge građana

pozivamo Vas na radionicu pod naslovom Odnosi s javnošću za udruge građana koja će se održati u subotu, 18. lipnja 2011. od 09.00-13.00 h

u Zelenoj dvorani (Mreža udruga KZŽ), trg Dragutina Domjanića 6, Zabok..

Cilj radionice je upoznati predstavnike/ice civilnog društva s područja Krapinsko-zagorske županije s osnovama javnog nastupanja (organizacije i vođenja tiskovnih konferencija, tribina i okruglih stolova, pisanja izjava za tisak, javnog nastupanja i sl.).

Radionica će obuhvatiti praktične vježbe i prijenos iskustava u javnom predstavljanju programa i aktivnosti organizacija civilnog društva.

Predavač na radionici će biti:Milan Medić, Centar za civilne inicijative

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na telefon Centra za civilne inicijative u Zagrebu: 01-4819 516 ili na e-mail: kontakt@e-misija.info

Sve dodatne obavijesti na: milan@cci.hr ili 098-901-9685

E-misija je program jačanja sposobnosti organizacija civilnoga društva na lokalnoj i regionalnoj razini koji na području središnje Hrvatske provode udruge Centar za civilne inicijative iz Zagreba i IKS iz Petrinje u partnerstvu sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva. Osnovne usluge programa su: informiranje, savjetovanje i izobrazba.

Skip to content