Novosti

NAJAVA: Sajam obnovljivih izvora energije 18. 6. 2012. na Zivtovom trgu u Zaboku od 12 do 18 sati

I ove godine održat će se manifestacija Energetski dan Krapinsko-zagorske županije s ciljem informiranaj građana i promocije upotrebe obnovljivih izvora energije te zaštite okoliša.

U sklopu manifestacije bit će organizirana studijska posjeta primjerima dobre prakse, školama i privatnoj kući, s ciljem javnog predstavljanja energetskih projekata. Središnje događanje Energetskog dana bit će Sajam obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti u gradu Zaboku, na Zivtovom trgu. Posjetitelji će imati priliku razgledati i upoznati se s ponudom proizvoda i usluga domaćih i stranih tvrtki te institucija vezanih uz obnovljive izvore energije kojima se potiče energetska učinkovitost među građanima. Ulaganje u ugradnju obnovljivih izvora energije u javne zgrade i kućanstva višestruka su i dugoročna ušteda građanima, a ujedno i doprinos očuvanju okoliša i održivom razvoju.

Energetski dan Krapinsko-zagorske županije u organizaciji je Krapinsko-zagorske županije te Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske, a održat će se 18. lipnja 2012. godine. Sajam obnovljivih izvora energije održat će se na Zivtovom trgu u Zaboku od 12 do 18 sati, a u sklopu toga će se građanima dijeliti štedne žarulje kao znak podizanja svijesti o energetskoj učinkovitosti.

Pozivamo sve građane da posjete sajam i upoznaju se s mogućnostima uštede energije u vlastitim domovima!

Skip to content