Novosti

NAJAVA SEMINARA – RAZUMIJEVANJE KLJUČNIH ELEMENATA STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA EU U PRAKSI

Da biste mogli razumjeti Vašu ulogu u sustavu i upustiti se u područje fondova, morate steći osnovno znanje o EU fondovima i sebi približiti model koji funkcionira u praksi. Sustav EU financiranja bit će prikazan kroz procedure i najnovija pravila i to na jednostavan i praktičan način, kroz hodogram, primjere dokumentacije te kroz konkretne savjete.

Koja se područja mogu financirati EU sredstvima? Koje ključne strateške dokumente treba nužno poznavati? Koje su novosti u pravilima koja vrijede za strukturne fondove? Kako izgleda proces planiranja projekta i tko što radi u sustavu fondova? Koje su faze projekta i kojim se redom mora pripremati dokumentacija? Koje su vlastite financijske okolnosti projekata bitne radi projektnog i proračunskog planiranja?

Na ta i mnoga druga pitanja odgovor ćete dobiti, ako se prijavite na ovaj seminar. Osim toga, na seminaru ćemo proći kroz primjere konkretnih najava natječaja i uputa za prijavitelje najavljenih / objavljenih natječaja.

Cijena kotizacije za ovaj seminar iznosi 1.250,00 kuna + PDV. U slučaju rane prijave do 5. lipnja, cijena kotizacije iznosi 1.000 kuna + PDV.

Edukacija je informativnog tipa i namijenjena je svima koji si žele u jednom danu rastumačiti sustav EU financiranja.

Ciljne skupine: trgovačka društva i obrtnici; javne organizacije: lokalna i regionalna samouprava, ustanove i poduzeća u javnom vlasništvu; potporne organizacije: regionalne razvojne agencije, banke, konzultantske kuće; ostali zainteresirani za sustav i projekte strukturnih fondova: izvođači radova i dobavljači, projektanti, revizori, banke, građani.

U prilogu se nalazi program i prijavnica za seminar. Online se možete prijaviti ovdje.

O PREDAVAČICI:

Ivona Vargek, voditeljica projekata u tvrtki Projekt jednako razvoj d.o.o. iz Zagreba

Ivona se bavi razvojem projektnih prijedloga za natječaje za EU sredstva, radi s privatnim i javnim sektorom, od velikih investicijskih projekata do malih projekata iz socijalnog sektora. Ima više godina iskustva u razvoju i provedbi projekata financiranih iz EU fondova, a između ostaloga je i certificirani EU voditelj projekata (European Certification and Qualification Association – ECQA, Austrija). Održala je desetak specijalističkih seminara na teme upravljanja projektima te je 2 godine radila u visokoškolskog obrazovnoj ustanovi na kolegiju “Projektni menadžment”. Bila je uključena u provedbu 10-ak EU projekata te razvoj više od 30 projekata.

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem!
Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 000, 6326 033
Mob: + 385 91 6500 480, + 385 98 1620 214
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Skip to content