Novosti

NAJAVA – Specijalizirani sajam metaloprerađivačke industrije u Stuttgart 16.-18.09.2014.

Hrvatska gospodarska komora ŽK Krapina u suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom i Njemačko-hrvatskom industrijskom i trgovinskom komorom organiziraju posjet specijaliziranom sajmu metaloprerađivačke industrije i popratnih djelatnosti AMB Stuttgart od 16.-18.09. 2014. godine. (www.messe-stuttgart.de/amb/)

AMB, Međunarodni sajam metalne industrije, smatra se vodećim sajmom ove grane industrije već godinama, a ubraja se među svjetske top 5 sajmove u ovoj industriji.

U rujnu 2014. više od 1.300 izlagača iz gotovo trideset zemalja predstaviti će najnovija dostignuća u području alatnih strojeva, preciznih alata i njihovim povezanim proizvodima za rezanje metala.

AMB će biti industrijski vrhunac u 2014. godini.

U prilogu možete naći program posjete sajmu AMB Stuttgart te ukoliko ste zainteresirani za organiziran posjet sajmu molimo Vas da do 31.srpnja 2014. g. dostavite prijavnicu na e-mail: jkantolic@hgk.hr.

Prema Vašem iskazanom interesu u mogućnosti smo organizirati i zajednički prijevoz kao i mogućnost sufinanciranja određenog dijelova troškova same posjete.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na stranicama: http://www.messe-stuttgart.de/en/amb/

Skip to content