Novosti

Najava: Zakon o poticanju investicija i unaprjeđenju inv. okruženja – informativna radionica

Poštovani,

Zagorska razvojna agencija d.o.o. u suradnji s HGK Županijskom komorom Krapina i Ministarstvom poduzetništva i obrta u okviru programa Poduzetnički impuls 2014., Prioritet 2: Unapređenje poduzetničkog okruženja, Mjera C3A: Razvojne agencije, poduzetnički centri i centri kompetencija organizira informativnu radionicu pod nazivom zakon o poticanju investicija i unaprjeđenju investicijskog okruženja.

Radionica će se održati 2. srpnja 2015. godine s početkom u 10.00 sati u dvorani HGK ŽK Krapina (Trg Ljudevita Gaja 5, Krapina).

Cilj predstavljanja jest upoznati poduzetnike s područja Krapinsko-zagorske županije s mogućnostima za dobivanje poticaja po Zakonu o poticanju investicija i unaprjeđenju investicijskog okruženja, kriterijima prihvatljivosti, natječajnom dokumentacijom te procesom prijave i evaluacije. Predstavljanja su namijenjena poduzetnicima koji bi mogli biti zainteresirani za prijavu projekata za ostvarivanje poticajne mjere po navedenom Zakonu.

Teme predavanja:

1. Prezentacija Zakona o poticanju investicija i unaprjeđenju investicijskog okruženja

Predavač:

• Ljiljana Zajc, voditeljica Službe za potporu ulaganja i investicije u Ministarstvu poduzetništva i obrta

2. Prezentacija usluga HGK i Odjela za privlačenje investicija pri HGK

Predavači:

• Svjetlana Momčilović, voditeljica Odjela za privlačenje investicija pri HGK

• Andrea Grubišić, viša stručna suradnica u Odjelu za privlačenje investicija pri HGK

Prijave za radionicu moguće su isključivo putem elektronskog obrasca na stranicama Zagorske razvojne agencije d.o.o. (http://www.zara.hr/hr/edukacije/on-line-prijava/) najkasnije do 30. lipnja 2015. godine.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 049 373 161 ili mail-a zeljka@zara.hr.

Očekujemo Vas sa zadovoljstvom!

Skip to content