Novosti

Najmodernija ljekarna u Zagorju otvorila svoja vrata kupcima

Proteklog je petka u sklopu City Parka, točnije u prostoru autobusnog kolodvora, otvorena ljekarna Švaljek. Na svečanosti otvorenja okupili su se brojni gosti koji su bili oduševljeni izgledom i ponudom ljekarne.

Župnik Culjak blagoslovio ljekarnu

Samom otvaranju nazočio je i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek te Marijan Culjak, zabočki župnik koji je dao svoj blagoslov novoj ljekarni. -Uvjeren sam kako će ova ljekarna biti od velike pomoći svima koji zatrebaju bilo lijekove, bilo savjet ili pomoć. U ljubaznost osoblja svi smo se već mogli uvjeriti, a to je izrazito važno – rekao je župnik Culjak. Nakon razgledavanja prostora nove ljekarne, gosti su se uputili u City Caffe gdje su vlasnici Ljekarna Švaljek rekli ponešto o poslovnim rezultatima s kojim su izrazito zadovoljni. Sam je program vodila poznata televizijska voditeljica Renata Sopek, a za sve prisutne pripremljen je i ukusan domjenak.

Moguća i individualna savjetovanja

U ljekarni će se održavati konstantna savjetovanja kao i mjerenja vitaminsko-mineralnog statusa, nutricionistička savjetovanja, mjerenje gustoće kostiju, spirometrijska mjerenja, analize vlasišta i kože te savjetovanja o upotrebi dermokozmetike. – U novootvorenoj ljekarni nudimo i NUPO prehranu za regulaciju tjelesne težine, široku paletu asortimana za sportaše te dodatke prehrani Solgar. Naravno, u ponudi su i proizvodi vrhunskih, medicinski testiranih kozmetičkih linija – rekla nam je Zrinka Brlečić-Švaljek, vlasnica, ujedno i voditeljica marketinga koja je naglasila kako je riječ o otvorenom tipu ljekarne u koju čovjek može doći i bez straha razgledati proizvode. Također, svi oni koji žele individualno savjetovanje, mogu se javiti na broj telefona 049/221-419. Radno vrijeme ljekarne jest od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati, subotom od 8 do 20 sati te nedjeljom od 8 do 14 sati.

Brlečić-Švaljek: U novootvorenoj ljekarni nudimo i NUPO prehranu za regulaciju tjelesne težine, široku paletu asortimana za sportaše te dodatke prehrani Solgar. Naravno, u ponudi su i proizvodi vrhunskih, medicinski testiranih kozmetičkih linija
Izvor: Zagorski list

Skip to content