Novosti

Najveći stipenditor u turizmu u Hrvatskoj predstavio svoj program u SŠ Zabok

Valamar je sa Srednjom školom Zabok započeo dugoročnu suradnju

Valamarov tim posjetio je Srednju školu Zabok gdje je učenicima održao prezentacije o atraktivnom programu stipendiranja u Valamaru.

Za šezdesetak učenika je Valamarov tim predstavio prednosti odrađivanja prakse kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Održana prezentacija zasigurno je pomogla i dodatno ohrabrila učenike za postizanje još boljih rezultata u njihovom školovanju.

Valamar je sa Srednjom školom Zabok započeo dugoročnu suradnju kojom je podržao kandidaturu škole za centre kompetencija i koja se realizirala izborom škole među šest centara kompetencija u cijeloj Hrvatskoj.

Valamar Riviera učenicima turističko – ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj donosi atraktivan program stipendiranja u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja.

Stipendiranje učenika Valamar osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih Valamarovih destinacija od Istre i Kvarnera do Dubrovnika, učenici imaju priliku odraditi kvalitetnu praksu, a po završetku školovanja osigurano im je prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Valamar svojim stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija osigurava smještaj i prehranu na teret poslodavca.

Potporu općem programu stipendiranja i Valamaru kao najvećem partneru u tom projektu svojim prisustvom u Srednjoj školi Zabok dala je i predstavnica Ministarstva turizma – Antonela Frković, voditeljica odjela Uprave za strateško planiranje, programe Europske unije i međunarodnu suradnju.

Valamar je najveći stipenditor u turizmu u Hrvatskoj, a u visokoj sezoni u svojim hotelima i ljetovalištima i kamping ljetovalištima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika zapošljava 6.600 djelatnika.

Svi učenici koje zanima stipendija u Valamaru mogu se prijaviti i putem online aplikacije:

valamar-riviera.com/stipendije.

Izvor:Zagorje.com

Skip to content