Novosti

Nogometni turnir za mlade 6. Ivančica kup

U organizaciji NK Ivančica u sportskoj dvorani SŠ Bedekovčina proteklog vikenda je održan 6. Ivančica kup, nogometni turnir mlađih kategorija – zagića, limača, mlađih i starijih pionira. Osim iz Krapinsko-zagorske, na turniru su bili klubovi iz Zagrebačke, Varaždinske i Bjelovarsko-bilogorske županije te grada Zagreba.

U kategoriji zagića nagrade je dobilo svih šest ekipa. Prvi je bio Dinamo Jakovlje, druga Ivančica Zlatar Bistrica, treći Rudar Dubrava Zabočka starija momčad, četvrti Varaždin, peti Tondach Bedekovčina i šesti Rudar Dubrava Zabočka, mlađa ekipa.

Najbolji izvođač penala je Luka Peroš iz Dubrave Zabočke, najbolji golman Karlo Vranjković iz Ivančice, najbolji strijelac Lovro Solenički i najbolji igrač Ivan Ruškač, obojica iz Jakovlja.

Kod limača je pobijedio zagrebački Spid, drugi je Strmec Bedenica, treća Ivančica i četvrta Sloga Konjščina. Nagradu za najboljeg golmana dobio je Petar Juriša iz domaće Ivančice, najbolji strijelac je Filip Čiček iz Sloge, a najbolji igrač Matej Čutura iz Spida.

U kategoriji mlađih pionira najbolji su

Najbolji golman je Josip Marković iz Rudara, najbolji strijelac Pavel Zrinšćak, također iz Rudara, a najbolji igrač Luka Potočki iz Tondacha.

Kod starijih pionira slavile su obje ekipe Dubrave Zabočke koje su osvojile prva dva mjesta, treća je bila Ivančica i četvrti Strmec Bedenica.

U Dubravu Zabočku su otišle i sve nagrade za najbolje pojedince, najbolji golman je Leonardo Sović, najbolji strijelac Gabrijel Jurman i najbolji igrač Nikola Mutak.

U sportskoj dvorani u Donjoj Stubici proteklog vikenda je, u organizaciji nogometne škole NK Stubica, održan 5. nogometni turnir limača. Sudjelovalo je 12 ekipa iz Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba. Nakon razigravanja po skupinama, u četvrtfinalu je Čulinec sa 3 : 0 pobijedio drugu ekipu Stubice, Kašina je na penale sa 3 : 4 izgubila od druge ekipe zabočke Mladosti (u regularnom dijelu je bilo 1 : 1), prva ekipa Stubice sa 2 : 1 je pobijedila Vrh iz Kraljevog Vrha, a Rudar DZ je na penale sa 6 : 7 izgubio od Prigorja (u regularnom dijelu je bilo 1 : 1). U polufinalnim utakmicama prva ekipa Stubice je, nakon 1 : 1 u regularnom dijelu, na penale sa 4 : 3 izbacila Čulinec, a zabočka Mladost je sa 0 : 1 izgubila od Prigorja. U utakmici za treće mjesto Čulinec je sa 2 : 1 savladao zabočku Mladost, a u finalu je prva ekipa Stubice sa 2 : 0 pobijedila Prigorje. Konačni poredak: prva Stubica prva ekipa, drugo Prigorje, treći Čulinec i četvrta Mladost Zabok. Najbolji strijelac turnira je Šimun Korman iz Čulinca, najbolji golman Mihael Vojaković Drempetić, a najbolji igrač Mihael Kelava, obojica iz pobjedničke ekipe Stubice.

Izvor:Radio Stubica

Skip to content