Novosti

Nojz sonde punokrvnih vanzemaljaca

MoE (NO) & DEAD (AU) & VEDRAN ŽIVKOVIĆ (HR)
PETAK, 13.10.2017. u 21:00
– > ZCUK Regenerator Zabok

ULAZ 20 KN

Hej ljudi! U selo stižu noise vanzemaljci! Sonde su spremne penetrirati u srž našeg malograđanskog poimanja glazbenih žanrova! Nevjerojatan spoj tri nastupa ovaj gig čini mini festivalom novog neistraženog područja urbane kulture. Tako sirovi, rudimentarni, pa ipak progresivni i eksperimentalni, ovi izvođači čine ono jezgro na kojem će se zasnivati neke buduće perjanice alternativnog rocka. Oni pomiču granice, a budući naraštaji od toga grade mainstream. Sigurno Vas zanima budućnost, dođite i postanite dio nje!

MoE – 23u00

Norveški band MoE ulazi u skupinu onih bandova koji iznimno uspješno koriste okretni moment ritam sekcije kako bi pomaknuli publiku s mjesta, a da pritom ne koriste silu od tisuće kilovata. Njihov minimalistički koncept uspješno spaja klasične alter rock forme s eksperimentalnim pristupom, da pritom ne gubi na zanimljivosti i uspješno zadržava pažnju publike.

https://www.youtube.com/watch?v=CgMTuVcZ3Ao
http://www.conradsound.com/moe/
https://moepages.bandcamp.com/album/examination-of-the-eye-of-a-horse

DEAD – 22u00

Želite znati kako izgleda i zvuči hranjenje zvijeri s australske tamne strane? Zvijer je australski band DEAD kojeg prati sumanuti tempo Melvinsa i math NoMeansNo. Sve ogoljeno i brutalno! Pokvareno sjeme novog zvuka širi se našim kontinentom! Dođite i zarazite se!

https://www.youtube.com/watch?v=SUBmbMP-Kxk
http://deadsounds.com/
https://weemptyrooms.bandcamp.com/album/we-wont-let-you-sleep
https://www.facebook.com/DEADAustralia/

VEDRAN ŽIVKOVIĆ – 21u30

Vedran Živković u solo nastupima koristi brač/basprim i loopove kako bi stvorio atmosferu koja je na pola između onoga što je bilo prije nas i onoga što je sad, a nekada dotakne i ono što će biti. Svoju glazbu opisuje kao ritualni balkanski noise, masu loopova i reverba, ekstremno glasno i ekstremno tiho. Pogana muzika. Muzika od davno prije, muzika za 2017- u i za ubuduće. Bivši je član upokojenog benda Mokre Gljive, a trenutno je aktivan u bendu Nemeček.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content