Novosti

Nova donacija Zlatnog srca

ZABOK – Zahvaljujući zabočkoj udruzi „Zlatno srce“ Odjel za fizikalnu medicinu i medicinsku rehabilitaciju OB Zabok svoj je stari, dotrajali bicikl-ergometar zamjenila novim i modernim renomiranog proizvođača medicinsko-rehabilitacijske opreme.

-Bicikl-ergometar igra ključnu ulogu i neophodan je kod postoperativnog oporavka pacijenata, jača natkoljeničnu muskulaturu i potiče cirkulaciju – objasnila je voditeljica Odjela za fizikalnu medicinu i medicinsku rehabilitaciju OB Zabok dr. Blanka Kralj.

-Koristimo svaku priliku da pomognemo našoj županijskoj bolnici koja ima prioritet u dodjeljivanju prikupljenih sredstava. Osim Županije koja nam mnogo pomaže, već više od četiri godine priloge prikupljamo u „škrinjice“ koje su postavljene na svakom katu OB Zabok – objasnila je Štefanija Keresteš, predsjednica udruge Zlatno srce.

-Zahvaljujemo Zlatnom srcu i svim pojedincima koji su omogućili da se i ova donacija realizira. U ovim teškim gospodarskim vremenima, ovakva pomoć mnogo znači. Osim što našim zaposlenicima kvalitetna medicinska oprema olakšava rad, pacijentima jamči vrhunsku zdravstvenu uslugu, što je najvažnije – zaključio je ravnatelj OB Zabok dr. Ivan Švajger.
Izvor: Zagorski list

Skip to content