Novosti

NOVO VODSTVO: Štef Štokan predsjednik Gradskog puhačkog orkestra Zabok

Izabrano je novo vodstvo orkestra te su se donijele i promjene u Statutu Udruge

Gradski puhački orkestar Zabok održao je prošlog petka u OŠ Ksavera Šandora Gjalskog Zabok Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo orkestra te su se donijele i promjene u Statutu Udruge.

Tako je za predsjednika izabran Štef Štokan, dok je za tajnicu orkestra izabrana Silvija Hanžić. U upravni odbor izabrani su Danijel Antolković, Želimir Lež, Andrijan Papišta, Kristijan Štajduhar i Zdravko Grah kao predstavnik roditelja. U Nadzorni odbor orekstra izabrani su Tanja Antolković (predsjednik), Nedjeljko Tomek i Tomislav Jerneić (članovi).Nakon izbora novih članova Upravnog i Nadzornog odbora, novoizabrani predsjednik Štef Štokan obratio se pristunima te im zahvalio na ukaznom povjerenju.

Istaknuo je da je unutar orekstra bitan timski rad kao preduvijet za razvoj i i uspjeh orkestra te napomenuo kako je promjena i pomak u radu orekstra vidiljiva i da tako treba nastaviti i dalje te da svaki naredni koncert treba biti za stepenicu bolji. Napomenuo je da suradnja s drugim udrugama na području grada Zaboka i Krapinsko-zagorske županije treba biti što povezanija jer će, kako kaže, time orkestar biti još više prepoznatljiv.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content