Novosti

OBAVIJEST – IZMJEŠTANJE PLINOVODA DN 500 ROGATEC – ZABOK – obavijest o ispuhivanju plina

Poštovani,

Tvrtka Plinacro d.o.o., u svrhu izgradnje spojne ceste Zabok (D24) – Krapina (D1), faza 2.1., obavit će radove na izmještanju magistralnog plinovoda DN 500 Rogatec – Zabok u Svetom Križu Začretje. Slijedom gore navedenog obavještavamo Vas da ćemo, u sklopu gore navedenih radova izmještanja plinovoda DN 500 Rogatec – Zabok, dana 02.06.2015.g. ispuhivati plin.

Prvo ispuhivanje plina započet će 02.06.2015., u jutro, u 06:00 sati na blokadno ispuhivačkim stanicama duž plinovoda DN 500 Rogatec – Zabok na MRČ Zabok (Lug Zabočki), BIS Začretje i BIS Trški vrh. Predviđeno maksimalno trajanje ispuhivanja je oko 3 sata.
Drugo ispuhivanje predviđeno je nakon završetka strojarsko-montažnih radova sa trajanjem oko 3 sata.

Ispuhivanje će obavljati stručni djelatnici tvrtke Plinacro d.o.o. operatera plinskog transportnog sustava, tvrtke u državnom vlasništvu zadužene za transport plina u Republici Hrvatskoj. Navedeni postupak je strogo kontroliran i siguran.

Prilikom ispuhivanja doći će do stvaranja veće razine buke, te Vas ovim putem obavještavamo da znate da se radi o planiranim i kontroliranim aktivnostima. Napominjemo da se radi o aktivnostima koje će se odvijati na maksimalno siguran način i za ljude i okoliš.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i stojimo na raspolaganju za sva dodatna pojašnjenja.

Osoba za kontakt: Goran Rončević (099/218 22 35)

Skip to content