Novosti

Obavijest o mjeri pomoći gospodarstvu KZŽ- besplatne usluge Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije d.o.o.

S obzirom na izvanrednu situaciju uzrokovanu pandemijom COVID-19 virusa te utjecaj iste na gospodarstvo, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar donio je odluku (u privitku) o mjeri pomoći našem gospodarskom sektoru – osiguranje besplatnih usluga županijske tvrtke Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije d.o.o. kao poduzetničke potporne institucije.

Navedene usluge se odnose na sve savjetodavne usluge a u vidu pripreme zahtjeva te sve ostale potrebne dokumentacije svim poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima s područja Krapinsko-zagorske županije na sve interventne mjere pomoći gospodarstvu usvojene na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini (uključujući i mjere komercijalnih banaka).

Navedeno se odnosi na sve sektore u gospodarstvu i sve pravne i fizičke oblike registracije poslovnog subjekta. Molimo Vas da o istome obavijestite sve svoje poduzetnike, obrtnike, poljoprivrednike i ostale poslovne subjekte.

Ovim putem napominjemo da zbog sigurnosti i odgovornosti prema situaciji, sve poslove djelatnici obavljaju od kuće i stoje na raspolaganju za sve vaše upite na niže navedenim kontaktima.

Važno je za istaknuti da sve prijave možemo izvršiti online i samim time su institucije nositelji mjera prilagodili prijave na naveden način.

Za sve daljnje informacije, stojimo na raspolaganju.

S poštovanjem,

Martina

Martina Jantol Županić, dipl.pol.

Direktorica / Director

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije d.o.o.

Download Besplatna-pomo-gospodarstvu-Pod-centar.pdf
Download Dopis-mjera-gospodarstvo.pdf
Skip to content