Novosti

Obavijest o terenskoj izmjeri građevinskih objekata u naseljima Hum Zabočki i Bračak

REPUBLIKA HRVATSKA

KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA

GRAD ZABOK

Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i

javne potrebe

KLASA: 363-01/22-01/011

URBROJ: 2140-6-5/1-22-7

Zabok, 14. ožujka 2022.

OBAVIJEST

Obavještavamo stanovnike da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u ožujku 2022. godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Grada Zaboka (naselja Hum Zabočki i Bračak) neovisno o prethodno izrađenim projektima legalizacije. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Grada Zaboka bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne dodatne informacije, slobodno se obratite u Geodetski zavod Rijeka na tel. 051/401-435 ili 051/401-916 radnim danom od 09:00 do 14:00 sati.

Pročelnik

Nenad Miletić, dipl. ing.

Skip to content