Novosti

OBAVIJEST- odgađa se održavanje «Obiteljske čajanke» u Parku Milana Prpića u nedjelju, 15. 5. 2011.

Poštovani roditelji i draga djeco !

obavještavamo Vas da se zbog najave lošeg vremena u nedjelju 15. svibnja odgađa održavanje «Obiteljske čajanke» u Parku M. Prpića u Zaboku do prvog lijepog vikenda.
Novi termin bit će na vrijeme objavljen.

Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1989. godine, a u svijetu je prvi put obilježen 15.05.1994. godine pod sloganom “Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece” kao odraz značaja što ga međunarodna zajednica pridaje obitelji kao temeljnoj jedinici društva.

Svake godine se raznim događanjima obilježava ovaj dan čime se prisjećamo, da je obitelj temelj današnjeg društva, da se iz obitelji i obiteljskog okruženja stvaraju ljudi sa svojim karakterom, stavovima, vjerovanjima koji grade neki budući svijet.

U današnje vrijeme, gdje obitelj vrlo često nema ni vremena ni uvjeta da se razvija u zajedništvu i toleranciji, jako je važno osvijestiti koliko je obitelj važna, koliko su nam važni naši roditelji, braća, sestre, djeca, bake, djedovi… Svi su oni važni u razvoju osobnosti pojedinca.

Zahvaljujemo na razumijevnju, a u očekivanju lijepog vremena za igru i druženje srdačno Vas pozdravljamo.

DND Zabok.

Skip to content