Novosti

Obavijest stanovnicima naselja Tisanić Jarek

Obavještavamo stanovnike da će stručnjaci Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. u studenom 2018. godine započeti obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Grada Zaboka, naselje Tisanić Jarek. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru.

Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljat će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata.

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama.

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike objekata za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Grada Zaboka bude bolje i učinkovitije.

Za sve potrebne informacije, slobodno se obratite u Grad Zabok na tel. 049/587-753 radnim danom od 09:00 do 13:00 sati.

Pročelnik

Nenad Miletić, dipl.ing.

Skip to content