Novosti

Obilje dobre zabave i popularni izvođači na prvom CityFESTU

U petak će se na zabočku pozornicu popeti poznati rokeri Psihomodo pop dok je subota rezervirana za kraljicu hrvatske zabavne glazbe Jelenu Rozgu. U nedjelju Zabočane i njihove goste očekuje nastup Sinova Zagorja i Luna benda.

U velikom šatoru na trgu ispred City Caffea od 19. do 21. svibnja po prvi se puta održava CityFEST. Trodnevno događanje okupit će renomirana glazbena imena uz brojna popratna događanja za sve generacije, a pod pokroviteljstvom glavnog sponzora PAN -a. CityFEST započinje ovog petka od 14 sati nastupom DJ Giuliana koji će puštati MASH UP sve do 20 sati, a od 21 sat DJ Maka pripremat će okupljene za nastup Psihomodo popa. Popularni rokeri svojim će energičnim nastup zatresti Zagorje, a sa zagorskom će publikom otpjevati plejadu svojim hitova poput ‘Ja Volim Samo Sebe’, ‘Frida’, ‘Ramona’, ‘Kad Sam Imao 16’, ‘Telegram Sam’, ‘Osjećam Se Haj’, ‘Natrag U Garažu’, ‘Bože Čuvaj Psihomodo’, ‘Mila’, ‘Debakl’, ‘Baby’, ‘Duga Devetka’… U subotu uvertira za večernji koncert jednaka – od 14 do 20 sati očekuje se nastup DJ Giuliana, dok se u 21 sat uz istog DJ – a otvara noćni program. Pozornicom će u subotu zavladati jedna od najpopularnijih pjevačica kako Hrvatske, tako i regije – Jelena Rozga. Njezini koncerti garancija su dobre zabave, a za njih se uvijek traži i karta više.

Energičan nastup i izvedbe hitova kao što su “Bižuterija”, “Razmažena”, “Dobitna kombinacija”, “Nirvana”,“Udajem se“, ”Otrov”,”Kraljica”, ”Tsunami” i mnogi drugi, ali i starih uspješnica svojeg bivšeg sastava Magazin, rasplesat će Zabok i atmosferu dovesti do usijanja. Karte za oba koncerta mogu se kupiti svakoga dana u City Caffe – u. Posljednjeg dana održavanja CityFESTA, u nedjelju, održat će se glazbeni program pod nazivom „najbolje od Zagorja“. Na pozornici će se izmjenjivati Sinovi Zagorja i Luna bend, a program počinje u 16 sati dok je ulaz besplatan. Kroz tri dana gosti će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi jela s roštilja, a za djecu je pripremljen lunapark kroz sva tri dana.

Izvor:zagorje.com

Skip to content