Novosti

Obilježeni Dani otvorenih vrata udruga

Mreža udruga Zagor i ove se godine uključila u obilježavanje Dana otvorenih vrata udruga u organizaciji Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dani otvorenih vrata udruga održavali su se od 16. do 18. svibnja 2019. godine pri čemu su građani i građanke mogli sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama na području cijele Hrvatske.

U okviru Dana otvorenih vrata u organizaciji Ureda za udruge, 16. svibanja u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu, predstavnica Mreže udruga Zagor sudjelovala je na konferenciji „Budućnost civilnoga društva: aktivan doprinos građana društvenim promjenama“.

Mreža udruga Zagor, istog je dana od 8.00 do 12.00 sati organizirala „Otvorena vrata Zagora“ u prostoru Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije. Svi zainteresirani građani i građanke imali su mogućnost posjetili prostor Zagora i imali su prilike razgovarati s djelatnicima Info centra za mlade Zagor i Volonterskog centra VolontirAJMO. Istovremeno dvoje EVS volontera iz Engleske je izradilo plakat i predstavili su rad i projekte Zagora.

Podsjećamo da je ured Zagora, Info centra za mlade Zagor i Volonterskog centra VolontirAJMO i Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije otvoren radnim danom od 7.00 do 16.00 sati. Za sve one koji žele komunicirati s nama putem društvenih mreža mogu nam poslati upite putem fb stranice udruge ili putem maila mreza@zagor.info, također možete nas dobiti i telefonom na 049 222 635 ili mobitelom na 091 222 6350.

Pripremila:Ana Đurkan, koordinatorica volontera

Skip to content