Novosti

Obrtnička komora KZŽ izabrala novog predsjednika, Davora Pleška iz Zaboka

Davor Pleško novi je predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije. Jednoglasna je to odluka članova Skupštine Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, na izbornoj, četvrtoj sjednici u četverogodišnjem mandatu od 2010. do 2014. godine. Pleško, inače predsjednik Udruženja obrtnika grada Zaboka zamijenio je tako Dragutina Ranogajca, koji je izabran za predsjednika Hrvatske obrtničke komore.

Za potpredsjednike su izabrani Marijan Raček, predsjednik Udruženja obrtnika gradova Donja Stubica, Oroslavje i općina Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice i Darko Varga potpredsjednik Udruženja obrtnika Zlatar.

– Konkretno, nastavljamo s projektom ‘SMS obrtnik’ koji omogućuje direktnu komunikaciju i dostavljanje informacija do svakog obrtnika putem SMS poruka preko koje obrtnici dobivaju pravodobnu i najbržu informaciju. Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije ujedno je i prva komora u Hrvatskoj koja je pokrenula projekt ‘SMS obrtnik’ – rekao je predsjednik OK KZŽ Davor Pleško.

– Unatoč, tome što se obrti zatvaraju, a u nešto manjem obimu otvaraju, ima mladih zainteresiranih ljudi koji žele pokrenuti obrt. No, teško je nekome savjetovat da u ova teška vremena ide u otvarane obrta. Ono što želimo i u čemu se trudimo je zaustaviti trend pada i zatvaranja obrta – zaključio je.

Više u Zagorskom listu…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content