Novosti

Odgađa se zabočki Kup kvartova

Mini nogometni turnir “Kup kvartova” koji se trebao održati sutra, u subotu 27. lipnja s početkom u 9 sati u parku Milana Prpića u Zaboku, odgođen je

Mini nogometni turnir “Kup kvartova” koji se trebao održati sutra, u subotu 27. lipnja s početkom u 9 sati u parku Milana Prpića u Zaboku, odgođen je zbog novonastale situacije oko širenja korona virusa.
U nastavku pročitaje priopćenje ogranizatora, sportske udruge “Zabočki lavovi”.

“Obzirom na novonastalu situaciju i širenje koronavirusa, primorani smo otkazati turnir “KUP ZABOČKIH KVARTOVA”. Do zadnjeg trena smo pokušali organizirati turnir kojeg smo svi priželjkivali, ali za dobrobit naših kvartova i zajednice odlučili smo spriječiti bilo kakvo širenje virusa u našem gradu, sa željom da i dalje imamo dobru epidemiološku situaciju.Zahvaljujemo se svima na pomoći oko turnira, mi se i dalje nadamo da će se situacija smiriti i da će se turnir održati u narednih par tjedana.Svim prijavljenim igračima ćemo podijeliti kvartovske majice i kupone za besplatan burger u Grill & Burger House , koji su bili spremni za turnir. Zahvaljujemo se svima i molimo za razumijevanje na nastalu situaciju”. (SU Zabočki lavovi)

Izvor:Zagorski list

Skip to content