Novosti

ODRŽAN 3. BOŽIĆNI SAJAM U ZABOKU

U organizaciji Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Društva Naša djeca Zabok u petak 13. prosinca u predvorju Grada Zaboka održan je 3. Božićni sajam koji je naglasak stavio na predstavljanje odgojno-obrazovnih ustanova i udruga koje se bave kreativnim radom s djecom i mladima.

Na sajmu su se predstavili Dječji vrtić Zipkica, Osnovna škola K.Š. Gjalskog Zabok, Volonterski klubovi Srednje škole Zabok i Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok, Odgojni dom Bedekovčina i organizatori Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Društvo Naša djeca Zabok. Na štandovima se moglo razgledati, nabaviti, ali i dobiti puno novih kreativnih ideja kako napraviti originalne ukrase za bor, čestitke, poklone za Božić, modne dodatke, a sve začinjeno prigodnim božićnim kolačićima. ŠUDIGOZ je za djecu predškolske i mlađe školske dobi organizirao kreativnu božićnu radionicu u kojoj su djeca, uz pomoć profesorica škole, izradila božićne ukrase koje su mogli ponijeti svojim kućama. Organizatori i izlagači potrudili su se donijeti božićnu atmosferu začinjenu prigodnom glazbom našeg DJ-a Nine te uvesti sve prisutne u predblagdansko raspoloženje.

Najveća atrakcija, iznenađenje i radost bio je dolazak Djeda Mraza kojemu se priključila i Baka Mrazica te je za svu djecu bilo organiziramo besplatno fotografiranje i izrada fotografije za uspomenu.

Pripremila: Jasenka Borovčak

Skip to content