Novosti

Održan 5. Međunarodni kickboxing kup

U Zaboku je održan 5. Međunarodni kickboxing kup za sve uzraste u point fightingu, light contactu i kick lightu. Usprkos lošem vremenu i snijegu na cestama u Zabok je stiglo 362 natjecatelja iz 42 kluba.

Turnir se po prvi put održavao u novoj Zabočkoj sportskoj dvorani u organizaciji Kickboxing kluba BTI, a kako nam je to bilo blizu iz Kickboxing kluba Krapina svoju sreću i znanje na tatamiju pokazalo je 14 natjecatelja.

Po prvi put na turnir su došli i naši članovi s Huma na Sutli koji kickboxing treniraju unatrag tri mjeseca, a danas su se izvrsno borili i osvojili svoje prve kickboxing medalje.

Larisa Debeljak u kategoriji djevojčica početnica -22 kg bila je 3. dok je u kategoriji djevojčica s izvrsnom pobjedom od 6:0 došla do 2. mjesta.
Laura Debeljak u kategoriji djevojčica početnica -28 kg podijelila je 3. mjesto sa klupskom kolegicom Karlom Poslončec, a isti rezultat je ponovila i do 28 kg među učenicama dok je Karla Poslončec među djevojčicama -25 kg također osvojila 3. mjesto.
Petra Marija Poslončec popela se na najviše postolje danas među djevojčicama -19 kg gdje je osvojila zlatnu medalju, a među početnicama do 22 kg bila je 3.
Nikolini Rebić među mlađim kadetkinjama početnicama preko 47 kg u zadnjim sekundama polufinalne borbe pobjeda izmakla za jedan poen te je također osvojila 3. mjesto.
Arijan Šaić osvojio je dvije brončane medalje i to u kategoriji dječaka početnika -28 i među dječacima do 28 kg.
Patrik Topolovec briljirao je u kategoriji do 22 kg među učenicima gdje je osvoji zlato, dok je među početnicama ostao na brončanoj medalji.
Roko Krstić naš najsrčaniji borac među dječacima do 22 kg bio je izvrstan i osvojio je 2. mjesto, a među početnicima završio je na 3. mjestu.
Aurora Krstić nakon dvije pobjede uspjela je osvojiti dva 3. mjesta u kategoriji djevojčica -32 i kategoriji početnica -32 kg.
Borna Topolovec pobjedom u kategoriji do 28 kg među dječacima osigurao si je srebrnu medalju, a isti rezultat ponovio je i među mlađim kadetima – 28 kg.
Lucija Gluhak među juniorkama do 55 kg izgubila je finalnu borbu i osvojila 2. mjesto.
Nika Podhraški u finalnoj borbi do 60 kg naišla je na jednu od najboljih zagorskih kickboksačica iz Zaboka i ostala na 2. mjestu.
Filip Tepeš bio nam je jedini predstavnik u kick lightu u kategoriji juniora do 69 kg i osvojio je 3. mjesto.
Antonela Cesarec borila se je do 42 kg među mlađim kadetkinjama i s tri pobjede osvojila 1. mjesto, dok je u kategoriji -47 kg s dvije pobjede došla do finala gdje je izgubila i osvojila 2. mjesto.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content