Novosti

Održan humanitarni koncert ‘Zvijezde pjevaju – četvrtaši putuju’

Dvorana Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog jučer je bila dupkom puna, a razlog je taj što su mnogobrojni došli dati podršku humanitarnom koncertu ‘Zvijezde pjevaju – četvrtaši putuju’ kojim su se skupljala novčana sredstva kako bi četvrtaši zabočke osnovne škole mogli otići na maturalac.

Tražilo se mjesto više, pjevalo uglas i plesalo što pokazuje kako ovaj koncert uvijek razveseli Zabočane i Zabočanke, a naravno i mališane.

Bilo je tu red pjesme, plesa, glume, iluzija, a publika je bila oduševljena programom i točkama.
Nastupili su Amorose, Luna Bend, Quentete, Tomislav Goluban, Ivan Papišta, Juraj Galina, Step by step Mamme, iluzionist-mađioničar Aryan, sami učenici osnovne školeTu je bio i City Art Studio iz Zaboka pa su mališani mogli oslikati svoja lica…

Raznovrsan program je pokazao kako je organizacija bila na visokom nivou. Gromoglasan pljesak na kraju koncerta svim izvođačima i osmijesi na licima svih koji su došli podržati hvalevrijednu inicijativu humanitarnog koncerta bila je najveća nagrada učiteljicama iz Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog koje su uložile puno truda da organiziraju ovakav događaj u Zaboku.

Izvor:www.zagorje.com

Skip to content