Novosti

Održan je izvještajni Sabor Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije

Dana 27.02.2016.godine u Budinščini sa početkom u 18,00 sati održan je Izvještajni Sabor Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije uz domaćinstvo Općine Budinščina i Kluba branitelja UDVDR Budinščina.
Sabor je održan u nazočnosti svih 31 delegata sa pravom glasa te velikog broja uzvanika i gostiju u prostorijama Doma kulture u Budinščini, a neposredno prije održavanja izvještajnog sabora delegacija Podružnice koju je predvodio predsjednik Stjepan Pavliša ing.el uručila je u Budinščini hrvatskom branitelju Mučnjak Milanu osobno računalo.
Na izvještajnom saboru koje je vodilo radno predsjedništvo mr.crim.Josip Horvatin-predsjednik, dr.Gordana Kamenečki-član i Nevenka Mlinarić podneseno je izvješće o radu za 2015.godinu, donesena su Temeljna pravila Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije sukladno novom Zakonu o udrugama, a usvojen je i plan rada i financijski plan za 2016.godinu.
Sabor su pozdravili i poželjeli mu uspješan rad načelnik općine Budinščina gosp.Radovan Hercigonja, župan Krapinsko-zagorske županije gosp.Željko Kolar i saborski zastupnik Žarko Tušek. Svi govornici odali su priznanje sabornicima na uspješnom radu u izvještajnoj godini i jednako tako poželjeli da se u 2016.godini ostvare svi planovi u kojima će i oni osobno nastojati pomoći. Zahvalili su u svojim nadahnutim govorima svim hrvatskim braniteljima na žrtvi koju su podnijeli za Domovinu te njima i njihovim obiteljima poželjeli puno osobnog, obiteljskog i poslovnog zadovoljstva.
Nakon završenog službenog dijela domaćin općina Budinščina i Klub branitelja Budinščina počastili su sabornike i goste srnećim gulašom,štruklama i inim delicijama.

Pripremio: predsjednik Ogranak UDVDR Zabok, mr.crim.Josip Horvatin prof.

Skip to content