Novosti

Održan je Sajam poslova

Sajam poslova koji je organizirala Područna služba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Krapini u suradnji s partnerima otvorio je prošlog četvrtka svoja vrata u sportskoj dvorani Srednje škole svima zainteresiranima: poslodavcima, nezaposlenima, tražiteljima zaposlenja, studentima, osnovnoškolcima, srednjoškolcima, obrazovnim ustanovama…

U Krapinsko-zagorskoj županiji bio je ovo četvrti ‘sajam poslova’ zaredom, čiji je cilj informirati zainteresirane o mogućnostima zapošljavanja i obrazovanja, objediniti informacije i sve relevantne subjekte koji se bave zapošljavanjem i razvojem, a sve kako bi se omogućila kvalitetna komunikacija. Sajmom poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje želi omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na lokalnom tržištu rada, te jačati partnerstvo svih koji sudjeluju u razvoju gospodarstva.

Sajam poslova otvorio je zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić, a goste i sudionike pozdravili su pročelnica Područne službe Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Krapini Mirjana Jurman i gradonačelnik Krapine Josip Horvat.

Sajam poslova posjetilo je oko 1.000 posjetitelja, a najavljeno je oko stotinjak novih zapošljavanja. Tražile su se tekstilne radnice, radnici na sezonskim poslovima i nešto građevinara.

Više u Zagorskom listu…

Skip to content