Novosti

Održan START UP Europe Coffee chat u Energetskom centru

Na Coffee chatu je predstavljen Poslovno-tehnološki inkubator te mogućnosti koje nudi mladim poduzetnicima

Jučer, 29. 5. 2017. u Energetskom centru Bračak je održan START UP Europe Coffee chat u sklopu kojeg je predstavljen Poslovno-tehnološki inkubator te mogućnosti koje nudi mladim poduzetnicima.
Na događanju su bili i Martin Moessler iz Tehnološkog parka Graz, Jure Raztočnik iz Poduzetničkog inkubatora Šentjur, ravnatelj REGEA-e Julije Domac, direktorica Zagorske razvojne agencije Karolina Barilar te poduzetnici stanari inkubatora, koji su govorili o prednostima poslovanja u inkubatoru te poduzetništvu u sektoru energetike.

Na događanju je prisustvovao i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar – Redovito radimo na promociji Poslovno – tehnološkog inkubatora na Bračku, koji je zapravo „generalna proba“ za Poduzetnički inkubator kojeg želimo izgraditi u Krapini. Projekt je vrijedan 29,6 milijuna kuna i već je prošao prvu administrativnu fazu na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. U međuvremenu, dok Inkubator u Krapini ne otvori svoja vrata, mladi poduzetnici sa dobrim idejama, a koji nemaju mogućnosti za najam ili kupnju vlastitih prostora, svoje „prve korake“ mogu napraviti ovdje na Bračku – rekao je župan Kolar.

Izvor: zagorje.com

Skip to content