Novosti

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA GRADSKOG PUHAČKOG ORKESTRA – IZABRANO NOVO VODSTVO

U četvrtak 26. ožujka 2015. godine, Gradski puhački orkestar Zabok održao je u prostorijama OŠ K.Š. Gjalskog u Zaboku Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo orkestra te je izglasan novi Statut udruge s promjenama prema novom Zakonu o udrugama (NN 74/14).

Za predsjednika orkestra izabran je Danijel Antolković dok je za tajnika izabran Željko Lež. U upravni odbor izabrani su: Tanja Antolković, Franjo Goluban, Zdravko Grah, Silvija Hanžić, Kristijan Štajduhar , Mateja Štokan, Petar Štokan, Štef Štokan, Danijel Šimag, Goran Šuper te Sandra Škreblin i Branko Firšt kao predstavnici roditelja dok je kao predstavnik mladeži orkestra izabran Luka Štokan. Nadalje u Nadzorni odbor orkestra izabrani su Andrijan Papišta (predsjednik), Nedjeljko Tomek (član) i Tomislav Jerneić (član).

Svi novoizabrani članovi Upravnog i Nadzornog odbora redom su i članovi Gradskog puhačkog orkestra s dugogodišnjim iskustvom rada u istome.

Nakon izbora novih članova Upravnog i Nadzornog odbora Gradskog puhačkog orkestra Zabok novoizabrani predsjednik orkestra Danijel Antolković obratio se svim prisutnima na skupštini te im zahvalio na ukazanom povjerenju. Istaknuo je da je unutar orkestra bitan timski rad kao preduvjet za razvoj i uspjeh orkestra te napomenuo kako je promjena i pomak u radu orkestra vidljiva i da tako treba nastaviti i dalje.

ISKRENE ČESTITKE NA IZBORU I PUNO USPJEHA !

Skip to content