Novosti

Otvara se Tržnica Zabok, radit će Mesnica Lasić, Peradarstvo Blagus, Mljekara Veronika i Trgocentar

Kao što je i najavljeno, Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.

Ovom Odlukom dopušten je rad isključivo zatvorenih objekata na tržnicama, dakle prodavaonica i kioska u kojima se prodaju hrana, higijenski artikli, lijekovi, veterinarsko-medicinski proizvodi, poljoprivredni lijekovi i hrana za životinje.

Na Tržnici Zabok zasad će od subote 28. ožujka početi raditi Mesnica Lasić, Peradarstvo Blagus, Mljekara Veronika i prodavaonica Trgocentra.

Da bi tržnica mogla raditi, molimo građane da se pridržavaju svih ranije propisanih mjera, a to je prije svega socijalno distanciranje. Gradski stožer civilne zaštite strogo će kontrolirati ponašanje građana. Molimo vas da surađujete i budete oprezni, jer samo tako možemo očuvati svoje zdravlje.

Kako se unutar tržnice ne bi stvorila velika gužva, u prostor tržnice ljudi će se propuštati postupno, uz obveznu dezinfekciju ruku. Molimo vas i da kod kuće napravite plan kupnje kako biste kupovinu što prije obavili.

Dragi Zabočani, budimo primjer drugima i svojim ponašanjem pokažimo da smo odgovorni.

Stožer civilne zaštite Grada Zaboka

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content