Novosti

Otvara se Tržnica Zabok, radit će Mesnica Lasić, Peradarstvo Blagus, Mljekara Veronika i Trgocentar

Kao što je i najavljeno, Stožer civilne zaštite RH donio je Odluku o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.

Ovom Odlukom dopušten je rad isključivo zatvorenih objekata na tržnicama, dakle prodavaonica i kioska u kojima se prodaju hrana, higijenski artikli, lijekovi, veterinarsko-medicinski proizvodi, poljoprivredni lijekovi i hrana za životinje.

Na Tržnici Zabok zasad će od subote 28. ožujka početi raditi Mesnica Lasić, Peradarstvo Blagus, Mljekara Veronika i prodavaonica Trgocentra.

Da bi tržnica mogla raditi, molimo građane da se pridržavaju svih ranije propisanih mjera, a to je prije svega socijalno distanciranje. Gradski stožer civilne zaštite strogo će kontrolirati ponašanje građana. Molimo vas da surađujete i budete oprezni, jer samo tako možemo očuvati svoje zdravlje.

Kako se unutar tržnice ne bi stvorila velika gužva, u prostor tržnice ljudi će se propuštati postupno, uz obveznu dezinfekciju ruku. Molimo vas i da kod kuće napravite plan kupnje kako biste kupovinu što prije obavili.

Dragi Zabočani, budimo primjer drugima i svojim ponašanjem pokažimo da smo odgovorni.

Stožer civilne zaštite Grada Zaboka

Skip to content