Novosti

Otvoren Centar bijele tehnike

U prekrasno uređenom dućanu koji se nalazi u City Parku Zabok kupci mogu razgledati mnoštvo proizvoda bijele tehnike, sa širokom akcijskom ponudom i isporukom odmah. Cijeli koncept trgovine pokreće najveći web portal bijele tehnike www.bijela-tehnika.con na kojem možete pomoću najdetaljne tražilice pronaći u vrlom kratkom vremenu željeni proizvod, isti naručiti, te ga primiti na svoju adresu unutar nekoliko dana.

Osim ponude bijele tehnike, u istoj trgovini nalazi se i show room najpoznatijih hrvatskih kuhinja- Kult kuhinja, koje osim na vrlo popularnim emisijama kao što su Večera za 5, Masterchef, telenovelama Dnevnik plavuše, Pod sretnom zvijezdom ili pak kod Ane Ugarković u kulinarskim emisijama Kuhajte s Anom, možete vidjeti i u Zaboku.

Osvježenje ponude napokon i u Zagorju. Centar bijele tehnike i Kult kuhinje postavljaju nas u rang ponude velikih hrvatskih gradova.

Izvor: Zagorski list

Posjetite novu trgovinu u City Parku Zabok i skuhajte nešto fino na novim aparatima bijele tehnike, a možda i na novoj -KULT kuhinji.

Izvor: Zagorski list

Skip to content