Novosti

Otvoren Grill Burger House

Prostor OPG Tržnice u Zaboku obogaćen je s još jednim novitetom. Riječ je o Grill Burger Houseu, grill pointu koji nudi bogatu ponudu jela poput ćevapa, šiš ćevapa, pljeskavica, piletine na roštilju, više vrsta krumpirića i umaka te pet vrsta burgera.

Burgeri, krumpirići, grill…

Voditelj poslovanja Tržnice, Krešo Klenkar istaknuo je kako je posebnost samog Grill Burger Housea činjenica da se sve namirnice nabavljaju od domaćih proizvođača koje svoje proizvode plasiraju na samoj tržnici. – Dakle, nema nikakvog skladištenja nego se nabava mesa, povrća i svega potrebnoga obavlja od 7 do 9 sati ujutro od naših prodavača na tržnici. Način je to da još više potaknemo razvoj i poslovanje tržnice- istaknuo je Klenkar dodajući da su samo proizvođači bili oduševljeni idejom da jedni drugima potpomažu. Otvorenje je upriličeno prije desetak dana uz koncert popularnog zagorskog benda Fighting Fish, a Klenkar naglašava kako će takve svirke postati svojevrsna tradicija te će se organizirati nekoliko puta u godini. – Početna zamisao nam je bila da se na jednom mjestu može pojesti dobar roštilj ili burger, a nedaleko od toga i nešto slatko, odnosno vrhunske palačinke – ispričao je Krešo Klenkar. Ljudi su, dodaje, odlično reagirali i na ponudu Grill Burger Housea, ali i na popratni glazbeni program. – Mi smo i dosada ovdje na OPG tržnici subotama znali imati glazbene goste jer nam je cilj bio da animiramo građane da malo dulje ostanu na tržnici, da popiju kavu i druže se, a ne da kupe i odu doma – rekao je voditelj poslovanja tržnice ističući kako su odnedavno u ponudi OPG tržnice i jaja iz jajomata, a uskoro će u ponudi biti i mlijeko iz mljekomata.

Advent

Sljedeće što će se na Tržnici organizirati jesu adventska događanja kroz sve četiri subote u prosincu, dok će se zadnji tjedan u prosincu događanja proširiti i na petak i nedjelju, odnosno sam Badnjak. – Imat ćemo tu na prostoru tržnice prigodnu glazbu, zborove, ponudu božićnih sitnica i poklona, a za najmlađe će doći i Djed Božićnjak s kojim će biti moguće fotografiranje – naglasio je Krešo Klenkar uz riječi kako u Gradu Zaboku i Komunalnom Zabok imaju odlične partnere koji su uvijek spremni na suradnju i pomoć.

Izvor: www.zagorje.com

Skip to content