Novosti

Otvorena prva zagorska palčinkarnica u Zaboku

Brojni posjetitelji i gužva u kuhinji već na samom otvorenju palačinkarnice Old Choco House u atriju zabočke tržnice protekle subote,daju naslutiti kako je ideja o njenom otvaranju pun pogodak.

Kako nam je rekao jedan od vlasnika, Krešo Klenkar, u siječnju je ideja krenula s realizacijom da bi se, tek nekoliko mjeseci kasnije, ona provela u djelo na veselje svih obožavatelja palačinki, ali i drugih slastica. – U ponudi imamo razne vrste palačinki, sladolede i kolače.

Naravno, tu je i neizostavna kava marke Carraro te pjenušava vina Vuglec brega i Vinotočja Sever. Planiramo proširivati našu ponudi i uvoditi brojne novosti za naše goste – rekao je Klenkar dodajući da su se na palačinkarnicu odlučili budući da tako nečeg u Zagorju još nema.

Ističe, svi su nekako zanemarili šarm koji ima ovaj ‘stari’ dio Zaboka oko tržnice i placa, no palačinkarnica nije kraj planova za oživljavanje upravo tog djela grada. – U planu je i mala tržnica za OPG ove gdje bi oni mogli prodavati svoje zdrave, domaće i ukusne proizvode – dodao je Klenkar.

U pečenju palačinki pomagao je i slavni kuhar Stefan Macchi, a za najmlađe je bila organizirana zabava u obliku klauna, zanimljivih igrački, balona i posebne atrakcije, Ledo Medo maskote. Palačinkarnica je otvorena radnim danom od 6 do 23 sata, a vikendom do 1 sat u noći.

Izvor: Zagorski list

Skip to content