Novosti

PALAČINKA PARTY – obilježavanje Dana obitelji

Društvo Naša djeca Zabok u subotu 12. svibnja na Trgu K.Š. Gjalskog obilježilo je Dan obitelji pod nazivom „Palačinka party“. Prihod od prodaje palačinki namijenjen je ljetovanju djece slabijeg materijalnog stanja koje Društvo Naša djeca Zabok već dugi niz godina organizira u suradnji s Gradom Zabokom i Osnovnom školom K.Š.Gjalskog. Palačinke su privukle velik broj mališana i njihovih roditelja koji su ih slasno i pojeli.

Igre i kreativna radionice za djecu i roditelje

Tradicionalno za Dan obitelji organiziraju se prigodne igre u kojima su djeca uživala, a s obzirom na izuzetno vruće jutro igre s vodom su bile pun pogodak. Bilo je tu i igara kao što su: uže ispod stolice, gađanje mete, mali kuhari, od vrtića do škole… U kreativnoj radionici djeca su uz pomoć roditelja, baka i djedova izrađivala cvijeće od salveta te označivače stranica popularno zvane „bookmark“ koje su si ponijeli kući za uspomenu.

Zastave zemalja EU

Članovi i članice Dječjeg foruma „Bonkasy“ i Dječjeg gradskog vijeća uoči događanja iscrtali su na trgu zastave zemalja članica Europske Unije i na taj način se DND Zabok uključio u obilježavanje Europskog tjedna.

Za uspješnost ovog događanja, kao i uvijek, zaslužne su volonterke DND-a Zabok: Danijela Jadan, Zvjezdana Balija, Dubravka Kolarić, Nikolina Tustić, Ivana Jurina, Ana Frgec, Romana Turk Tisanić , Jasenka Borovčak te forumašice i forumaši Dječjeg foruma „Bonkasy“.
Pripremila Jasenka Borovčak

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content