Novosti

PČELICA MAJA:MEDENE IGRE

03.03.SUBOTA 17:00 i 04.03.NEDJELJA 17:00

REDATELJ: Noel Cleary, Alexs Stadermann

ŽANR: Animacija, obiteljski, avantura

ULOGE: Sandra Hrenar, Mateo Videk je Pavo, Mirela Videk je Violeta, Boris Barberić je Bertold, Marina Kostelac je Kraljica, Branka Cvitkovićje Carica, Žarko Potočnjak je Mantis, Daniel Dizdar je Ramo, Marko Cindrić je Krešek, Hrvoje Perc je Flip, a Zlata Muck Sušec je Sandra.

TRAJANJE FILMA: 83 minuta

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Pčelica Maja uz koju su odrasle mnoge generacije u novog uzbudljivoj avanturi za cijelu obitelj!

Maja je klasični lik; njezine pustolovine odvijaju se u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Prvi animirani film o pčelici Maji došao je u kina 2014. godine i nakon toga osvojio kino gledatelje u više od 170 država u cijelom svijetu. Osvojio je Bavarsku filmsu nagradu za najbolji animirani film 2014. godine. Što se tiče gledanosti, još uvijek je jedan od najgledanijih dječjih i obiteljskih filmova. Također je još uvijek najuspješniji njemački animirani film s najvećom zaradom na međunarodnom tržištu.

Pčelica Maja – Medene igre još jedna je topla priča o Maji i njezinom najboljem prijatelju te nekim novim i starim prijateljima s Livade makova. Kad previše entuzijastična Maja slučajno osramoti Caricu Buzztropolisa, primorana je ujediniti snage s timom buntovnih insekata i natjecati se na Medenim igrama. Kako bi spasila svoju košnicu Maja će ju morati napustiti, istražiti nova područja, upoznati nove prijatelje i suočiti se s novim suparnicima koji će joj predstavljati velike izazove. Na sreću, njezin najbolji prijatelj, simpatični, ali nespretni, mravi te njezin pouzdani savjetnik, skakavac Flip, bit će uvijek uz nju.

Pčelica Maja – Medene igre obrađuje važnost timskog rada, suradnje, prijateljstva i saznanja da je u redu ne znati odgovor na svako pitanje. Te teme su jasno predstavljene, a priča puna srčanosti, humora, šarenila i zabave.

Skip to content