Novosti

Pips, Chips & Videoclips na finalu 26. sezone HGF-a u Zaboku

Pips, Chips & Videoclips

Zagrebački bend o kojem se ne treba puno pisati, ove godine slave 30 godišnjicu postojanja te će zasigurno svim svojim fanovima ponuditi brojne hitove iz svoje dugogodišnje karijere.

Legendarni Pipsi sa svojim frontmenom Dubravkom Ivanišem – Ripperom bend su kojima popularnost nije pala, bez obzira na to što je od posljednjeg albuma prošlo devet godina. No, nije isključeno da uskoro Ripper i društvo na najbolji mogući način iznenade sve svoje obožavatelje, a do tada možete uživati u vječnim hitovima kao što su „Malena“, „Gume na kotačima“, „Na putu prema dole“, „Narko“, „Poštar lakog sna“…
FB:
https://www.facebook.com/pipschipsvideoclips

FINALISTI HGF 26. – 2022.

daisy dives (ZG)

sanjivi solo projekt s trenutnom adresom u Zagrebu. EP objavljen krajem 2019. zbog DIY pristupa veže uz sebe melankolični lo-fi ugođaj isprepleten motivima ljeta. Zvuk građen na elementima dream popa i indie popa, rezonira s nježnim vokalnim harmonijama, a gitare, synth i ritam mašina kao baza live setova, stvaraju sanjivu zvučnu podlogu za kao u jeku rastopljen vokal.
FB:
https://www.facebook.com/daisydives/

LoM (KC)

LoM je tročlani sastav iz Koprivnice, sačinjen od članova koji u glazbenom svijetu imaju već poduži staž. Oformljen u želji i namjeri da u glazbeni svijet unesu jednu svježinu u obliku miješanja raznih stilova glazbe koje sve objedinjuje jedan snažan i drugačiji zvuk.
FB:
https://www.facebook.com/LoM.koprivnica

Soulcase

alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem glazbe, a posljedično tome, pomalo su nastajale i prve pjesme.

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a glazbom odražavaju svoje osjećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

FB: https://www.facebook.com/soulcaseofficial

Donatori:
Grad Zabok, KZŽ, TZ Srce Zagorja, ZAMP, Zmajska pivovara,

Koncert je sufinanciran iz natječaja JSSM2, kojeg zajednički provode HGU I Ministarstvo kulture i medija.

Skip to content