Novosti

PK OLIMP ZABOK OSVOJIO UKUPNO 82 ODLIČJA NA MEĐUNARODNOM PLIVAČKOM MITINGU U VARAŽDINSKIM TOPLICAMA

PK OLIMP ZABOK OSVOJIO UKUPNO 82 ODLIČJA NA MEĐUNARODNOM PLIVAČKOM MITINGU U VARAŽDINSKIM TOPLICAMA

PK Olimp iz Zaboka, nastupio je na sedmom po redu međunarodnom plivačkom mitingu Vodeni Lav u Varaždinskim Toplicama. Olimpovci su nastupili sa rekordnim brojem od 41 natjecatelja, 23 plivača i 18 plivačica u pet dobnih kategorija i plivali devet individualnih i jednu štafetnu utrku te su postali ukupni pobjednik mitinga sa osvojenih 1950 bodova ispred Nevere iz Rijeke i Čakovečkog plivačkog kluba. Plivačice i plivači plivačkog kluba Olimp Zabok osvojili su ukupno 82 odličja, od toga 31 zlato, 23 srebra i 28 bronci.

Štafeta Olimpa na 4 x 100 slobodno u sastavu Tesa Novak, Leon Novak, Lana Halapir i Patrik Erceg osvojila je zlatnu medalju, a brončanu Olimpova štafeta u sastavu Vili Sivec, Toto Šipek Glavač, Mia Hren i Hana Sivec.

U Varaždinskim Toplicama nastupilo je tristotinjak natjecatelja iz trinaest hrvatskih i dva slovenska plivačka kluba. Olimp iz Zaboka već dva puta za redom ukupni pobjednik ovog mitinga, a tako je bilo i ove godine.

Već iduće subote mlađi kadeti i početnici Olimpa iz Zaboka nastupaju na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za Regiju 4 u Sisku. Za njih je to natjecanje vrhunac ljetnog dijela plivačke sezone.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content