Novosti

Pobjeda Roberta Burića na crossmintonskom turniru u Brnu u Češkoj

Prošlog vikenda crossmintonski klub S.R.U.Z. iz Zaboka sudjelovao je na crossmintonskom turniru u Češkoj a domaćin turnira bio je grad Brno.

Na turniru sudjelovali su crossmintonski klubovi iz 15 europskih zemalja. Za klub su nastupili Robert Burić i Nenad Krznar. Robert Burić ovaj turnir ostat će u trajnom sjećanju zbog pobjede nad aktualnim prvakom svijeta i trenutno petim igračem na rang listi u kategoriji Seniors 40. Meč između Roberta Burić i Jan Sr. Scavnicky iz Slovačke na samom turniru pobudio je veliki interes i nakon pobjede Roberta Burić u setovima sa 2:0 počele su stizati čestitke od igrača na turniru zbog izvrsne igre koju je pokazao Robi.

Ova pobjeda Robertu Buriću osigurala je prolazak u drugi krug natjecanja gdje je na žalost odmah došlo do ispadanja. Ovom pobjedom Rober Burić trenutno zauzima 20 mjesto na svjetskoj rang listi u kategoriji u Seniors 40 što je najveći uspjeh do sada.

U istoj kategoriji Nenad Krznar jednom pobjedom u skupini osvojio je bodove i trenutno se nalazi na 63 mjestu od ukupno 236 igrača u toj kategoriji.

Skip to content