Novosti

Pokaži cijeloj Europi svoje fotografije što je najbolje u Hrvatskoj po izboru građana i osvoji vikend za dvoje u Dubrovniku!

Foto dani mladih i portal www.VIKENDPLANER.info organiziraju novi natječaj u kojem se traže najbolje fotografije iz Hrvatske. Baš zato jer Hrvatska postaje dio Europske unije u srpnju ove godine, ovo je prava prilika da pokažemo koliko je naša zemlja lijepa. Kako drugačije nego fotografijom i to fotografijom mladih! Prikažimo Hrvatsku očima mladih ljudi, pokažimo sve njezine ljepote i znamenitosti, upoznajmo Europu s njenom novom članicom. Budite kreativni, uložite vrijeme i trud i možda će baš vaša fotografija obići Europu i svijet na dan ulaska u EU. Kako?

Napravi fotografije najboljih motiva hrvatske prirode, kulture, povijesti, događanja, ljudi, sporta, zabave, … u svom gradu, županiji,..a prema nominacijama koji su građani već predložili na portalu www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info. Na navedenom portalu trenutnomožete iizabratišto je po vašem mišljenju najbolje u vašoj županiji ili dati svoj prijedlog.

Fotografije nam pošalji jer će možda baš tvoje na razglednicama obići Europu, na izložbama Hrvatsku, a putem interneta svijet! Trebaš imati manje od 25 godina i dovoljno volje snimiti najbolje fotografije svog kraja. Prijaviti svoje fotografije u sljedeća tri mjeseca, najdalje do 25. svibnja 2013 godine. Motive pronađi na www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info – izabrali građani. U svakoj županiji je po 11 kategorija: priroda, povijest, osobe, događanja, kultura, sport, restorani, smještaj, zabava, shopping i proizvodi. Izaberi minimalno 6 kategorija koje ćeš fotografirati (naravno da možeš više ili sve) i pošalji nam ukupno najviše 33 fotografije na mail info@fotodanimladih.com.hr ili putem web stranice www.fotodanimladih.com.hr. Ovaj broj fotografija se odnosi na ograničenje po jednoj županiji, a slobodno nam pošalješ novih 33 fotografija iz neke druge županije. Sve fotografije koje uđu u širi izbor prezentirat će se na navedenim portalima, najbolje će se prikazati i putem izložbe, a najbolji fotograf od najboljih osvojit će vikend za dvojeu hotelu „VILLA DUBROVNIK“ *****.U suradnji s agencijom Regis Vita, jednog od fotografa čeka i ponuda za posao službenog fotografa zanjihove projekte.

Projekt “Najbolje u Hrvatskoj za EU” mobilizirat će mlade fotografe diljem Hrvatske! Vaše fotografije na dan ulaska u Europsku uniju poslat ćemo razglednicama po cijeloj Europi, postavit ćemo izložbe velikih formata fotografija po Hrvatskoj, organizirati snimanje masovnih fotografija „Pozdrav EU“ na trgovima. Zajedno sa vašim fotografijama trudit ćemo se predstaviti Hrvatsku na najbolji mogući način Europi, ali i svijetu. Na mladima svijet ostaje pa neka mladi i obilježe ulazak u Europsku uniju, kako drugačije nego umjetnošću i fotografijom!

Prijavi se! www.fotodanimladih.com.hr i www.NAJBOLJEuHRVATSKOJ.info.

Skip to content