Novosti

Pokloni najmlađim Zabočankama i Zabočanima

Prijem se odnosio na djecu rođenu između 15. travnja i 11. listopada 2011.godine. Prijam, koji je suorganiziralo Društvo Naša djeca Zabok, okupio je preko pedesetak novorođenih Zabočanki i Zabočana. Okupljenima se obratila Sonja Borovčak koja je naglasila kako Zabok brine o svojim najmlađim stanovnicima s velikim zadovoljstvom.

– O činjenici da brinemo za potrebe naših malih sugrađana najviše govori činjenica da smo prvi u županiji dobili titulu “Grad prijatelj djece”. Veselim se što nagrađujemo novorođene bebe i nadam se da će ih iz godine u godinu biti sve više – istaknula je Borovčak. Gradonačelnik je pozdravio sve prisutne i iskoristio prijem da roditeljima i djeci čestita predstojeće blagdane.

– Neću duljiti jer ako naši mali gosti postanu gladni ili pospani, teško da ću ih nadglasati. Želio bih, prije svega,čestitati roditeljima na prinovama. Grad Zabok trudit će se učinit sve što je u njegovoj moći da se ovoj, ali i svoj ostaloj zabočkoj djeci osigura sretno i bezbrižno djetinjstvo. Iskoristit ću ovu priliku da svima čestitam Božić i novu 2012. godinu. Želim Vam da provedete sretne blagdane sa svojim novim, malim članovima obitelji – rekao je Hanžek. Nakon pozdrava i uvodnih riječi, počela je podjela prigodnih poklona našim najmlađim sugrađanima koji su, bez puno plača i buke, sa zanimanjem i pozornošću promatrali svoje male vršnjake. Podijeljeno je 56 poklona djeci rođenoj od 15. travnja do 11. listopada te 18 poklona onima koji nisu mogli prisustovati ranijim darivanjima. (Maja Šimunić)

Izvor: Zagorski list

Skip to content