Novosti

Polaznici stolnoteniske škole na MEMORIJALU „MATIJA GREGIĆ“ u Osijeku

Proteklog vikenda neki kadeti polaznici stolnoteniske škole, gostovali su u Osijeku na Memorijalu „Matija Gregić“. Zbog udaljenosti i troškova, ovaj put nastupili su samo kadeti Mislav Posavec, Roko Rožić i Hrvoje Martinec, te Ema Fučkar. U kategoriji kadeta-muški nastupilo je ukupno 57 natjecatelja sa područja cijele države te iz Srbije Bosne i Hercegovine i Mađarske.

Hrvoje Martinec je zbog kiksa u skupini, kasnije u ždrijebu naletio na Bornu Peteka (STK TIS Zagreb) te se porazom od 1-3 morao oprostiti od daljnjeg natjecanja već u 1/8 finala. Roko Rožić je u borbi za 1/2 finale poražen od Mislava Posavca rezultatom 0-3. Mislav je u polufinalu svladao Luku Zlatkova iz Dugog Sela (3-1) te je na taj način nakon podužeg vremena opet zaigrao finale. U finalu je protiv Roka Metera (HASTK Mladost Zagreb) dobro otvorio meč te je uzeo prvi set. Kasnije je jednostavno bilo previše problema sa prijemom servisa te je tako Mladostaš na kraju slavio rezultatom 3-2.

U konkurenciji kadetkinja nastupila je Ema Fučkar. Skupinu je prošla kao druga zbog poraza od kasnije pobjednice turnira Dore Ćosić (BiH). U nastavku je poražena od Dore Popec iz Vrsara rezultatom 0-3. Ema igra sve bolje te ohrabruje činjenica da će se još i iduće godine natjecati u istoj kategoriji.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content