Novosti

POLJE STRAHA 15+

03.06.PETAK 19:00 i 05.06.NEDJELJA 19:00

POLJE STRAHA 15

IZVORNO IME: Escape the Field

ŽANR: triler

REDATELJ: Emerson Moore

ULOGE: Jordan Claire Robbins, Theo Rossi, Tahirah Sharif, Julian Feder, Elena Juatco, Shane West

TRAJANJE FILMA: 89 min

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Napeti triler donosi priču o šestero stranaca zarobljenih u polju kukuruza.

Dokorica Sam budi se sama usred polja te izgubljena i zbunjena upoznaje Tylera. Njih dvoje se povežu i pokušaju pronaći izlaz iz polja. Neuspješnim pokušajima, sretnu još četvoricu stranaca: vojnika Ryana, Denise, kompjuterskog programera Camerona i studenta Ethana.
Polje straha vas odmah suočava s žustrom akcijom! U filmu nećete biti izloženi dugotrajnim uvodom niti nepotrebnim razvojem likova. Polje straha gledatelje odmah baca u vatru i upoznajemo likove i njihovu surovu stvarnost koju proživljavaju već u prvim minutama.
Iz navedenog razloga film se uspoređuje s mega popularnom korejskom serijom Squid Game (2021.), osim što je ovdje riječ o inačici inspiriranoj romanom Stephena Kinga.
Upoznajemo likove i svijet u kojemu žive dok pratimo radnju te to samo pridonosi strahu i zbunjenosti koja publiku drži na rubu sjedala. Prema svjetskom uspjehu serije možemo zaključiti da je to dobra horor formula.
Sam glumi Jordan Claire Robbins, tražena i zaposlena glumica koja je u svim hit serijama, a i Tyler će vam sigurno izgledati poznato jer ga glumi Theo Rossi, poznat po svojoj ulozi Juana Carlosa “Juicea” Ortiza iz Sinovi Anarhije (2008.-2014.).
Trebaju li surađivati ili ubiti jedni druge? Ne znajući, odluče da će surađivati i zajedno pronaći izlaz iz polja.
Provedu cijelu noć hodajući kroz polje tražeći izlaz ili znak što im je činiti, no nešto im je za petama.

Skip to content