Novosti

Poštovani građani, pozivamo Vas da se uključite u akciju Hrvatskog Crvenog križa „Solidarnost na djelu 2012.“

Sabirna akcija „Solidarnost na djelu“ već 40 godina tradicionalno se provodi kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa na području mjesnih, općinskih, gradskih i županijskih društava.

Ovogodišnja akcija provodi se u četvrtak, 11. listopada 2012. godine.

U akciji će se kao i ranijih godina prikupljati odjeća, obuća, hrana i novac.

Akcija će se provesti pod nazivom „Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija“.

Za vrijeme trajanja akcije u tjednu od 08. do 15. listopada biti će aktiviran i donatorski broj telefona Hrvatskog Crvenog križa060 90 11(cijena poziva 5,00 kn + PDV).

U pripremi akcije biti će uključena i sredstva javnog priopćavanja koja će u cilju što bolje promidžbe 40-te jubilarne akcije emitirati radio spot i informirati naše građane o akciji.
Na sam dan zajedničke akcije, prilikom obilaska terena građanima će za poklonjeni novac biti uručen novčani bon zahvalnostis oznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren žigom GDCK Zabok.
Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji „Solidarnost na djelu“ tijekom proteklih godina. Molimo za Vašu pomoć i u ovogodišnjoj akciji u ime onih kojima je pomoć potrebna.

Financijska sredstva za akciju „Solidarnost na djelu 2011.“ mogu seuplatiti na žiro-račun Gradskog društva Crvenog križa Zabok,2360000-1101372360sa naznakom – ZA SOLIDARNOST, najkasnije do kraja studenog 2012. godine, tako da stignemo na vrijeme kupiti pakete hrane za socijalno ugrožene obitelji.

Ravnateljica GDCK Zabok, Željka Vukić, dipl. ing.

Skip to content