Novosti

POZIV GRAĐANIMA DA SE UKLJUČE U AKCIJU „SOLIDARNOST NA DJELU 2013.“

Poštovani građani !

Hrvatski Crveni križ u 2013. godini obilježava 135. obljetnicu postojanja i djelovanja, 20. obljetnicu međunarodnog priznanja kao samostalnog Nacionalnog društva i 60. obljetnicu darivanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa.
Sabirna akcija „Solidarnost na djelu“ već se četrdeset i jednu godinu tradicionalno provodi kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa na području mjesnih, općinskih, gradskih i županijskih društava Hrvatskog Crvenog križa.

Ovogodišnja akcija provodi se u četvrtak,
10. listopada 2013. godine, u poslijepodnevnim satima.

U akciji će se kao i ranijih godina prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra po odluci društava Crvenog križa. Za poklonjeni novac bit će Vam uručen novčani bon zahvalnosti s oznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren žigom Gradskog društva Crvenog križa Zabok.
Akcija će se provesti pod nazivom „Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija“.

Želja nam je da prikupljena sredstva u akciji „Solidarnost na djelu 2013.“distribuiramo korisnicima u Tjednu solidarnosti od08. – 15. prosinca2013. godine. Namjeravamo kupitipakete sastavljene od hrane i higijenskih potrepština.

Financijska sredstva za „Solidarnost na djelu 2013.“ mogu se uplatiti na žiro-račun GDCK ZabokHR8423600001101372360 sa naznakom „ZA SOLIDARNOST“, najkasnije do kraja studenog 2013., tako da stignemo na vrijeme kupiti pakete hrane za socijalno ugrožene obitelji.

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji „Solidarnost na djelu“ tijekom proteklih godina. Molimo za Vašu pomoć i u ovogodišnjoj akciji u ime onih kojima je pomoć potrebna.
Ravnateljica GDCK Zabok

Željka Vukić, dipl. ing.

Skip to content