Novosti

POZIV GRAĐANIMA DA SE UKLJUČE U AKCIJU „SOLIDARNOST NA DJELU 2013.“

Poštovani građani !

Hrvatski Crveni križ u 2013. godini obilježava 135. obljetnicu postojanja i djelovanja, 20. obljetnicu međunarodnog priznanja kao samostalnog Nacionalnog društva i 60. obljetnicu darivanja krvi u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa.
Sabirna akcija „Solidarnost na djelu“ već se četrdeset i jednu godinu tradicionalno provodi kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa na području mjesnih, općinskih, gradskih i županijskih društava Hrvatskog Crvenog križa.

Ovogodišnja akcija provodi se u četvrtak,
10. listopada 2013. godine, u poslijepodnevnim satima.

U akciji će se kao i ranijih godina prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra po odluci društava Crvenog križa. Za poklonjeni novac bit će Vam uručen novčani bon zahvalnosti s oznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren žigom Gradskog društva Crvenog križa Zabok.
Akcija će se provesti pod nazivom „Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija“.

Želja nam je da prikupljena sredstva u akciji „Solidarnost na djelu 2013.“distribuiramo korisnicima u Tjednu solidarnosti od08. – 15. prosinca2013. godine. Namjeravamo kupitipakete sastavljene od hrane i higijenskih potrepština.

Financijska sredstva za „Solidarnost na djelu 2013.“ mogu se uplatiti na žiro-račun GDCK ZabokHR8423600001101372360 sa naznakom „ZA SOLIDARNOST“, najkasnije do kraja studenog 2013., tako da stignemo na vrijeme kupiti pakete hrane za socijalno ugrožene obitelji.

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i doprinosu u akciji „Solidarnost na djelu“ tijekom proteklih godina. Molimo za Vašu pomoć i u ovogodišnjoj akciji u ime onih kojima je pomoć potrebna.
Ravnateljica GDCK Zabok

Željka Vukić, dipl. ing.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content