Novosti

Poziv na 6. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije „100% ZAGORSKO u ZAGREBU“

„100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije. Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove. Manifestacijom „100% ZAGORSKO“, izložbom poljoprivrednih proizvoda uzgojenih na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način te predstavljanjem tradicijskih obrta, seoskih gospodarstava, turističkih objekata i toplica, Krapinsko-zagorska županija promovira se kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Manifestacija će trajati dva dana, a sama sajamska izložba postati će poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača.

Pozivaju se svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište tevrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 21. kolovoza 2015. godine, poštom ili osobno. Nakon navedenog roka prijave za sudjelovanje na manifestaciji neće se razmatrati.

Ukoliko se prijavi više sudionika od rezerviranog prostora prednost imaju proizvođači.

Prijavnica i Ugovor za sudjelovanje na ovoj manifestaciji mogu se dobiti u Krapinsko-zagorskoj županiji, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove i na web stranici www.kzz.hr.

Ispunjenu i potpisanu prijavnicu, dva (2) potpisana Ugovora (prilozi ispod teksta) i kopiju prometne dozvole za dostavna vozila dostavite na adresu Krapinsko-zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove, Magistratska 1, Krapina.

Za sve dodatne informacije obratite se u Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet, komunalnu infrastrukturu i EU fondove pozivom na broj 049/329-049, 049/329-084 ili na e-mail: marina.krog@kzz.hr

Download KZZ_100_posto_zagorsko_2015_prijavnica.pdf
Download KZZ_100_posto_zagorsko_ugovor.pdf
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content