Novosti

Poziv na besplatne radionice informatičke pismenosti za osobe treće životne dobi 25. 2. 2016.

Dana 25. veljačeu Gradskoj knjižnici K.Š. Gjalski u Zaboku u 18 sati Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjećuodržat će predstavljanje građanske akcije „Još smo uvijek željni znanja“ .

U okviru građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ Škola za umjetnost dizajn, grafiku i odjeću Zabok provodi besplatne radioniceinformatičke pismenosti za osobe treće životne dobi „Još smo uvijek željni znanja“ s idejom podržavanja međugeneracijske solidarnosti, koja je prepoznata kao značajna za lokalnu zajednicu te financijski podržana. Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva ovu građansku akciju provodi na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj potpisanog sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva.

Cilj akcije je senzibilizacija mladih i cjelokupne lokalne zajednice za potrebu stvaranja kvalitetnijeg životnog ozračja pripadnika treće životne dobi u interakciji s mladima te obogaćivanje načina života osoba treće životne dobi novim znanjima i vještinama putem informatičkog opismenjavanja. Sve predviđene aktivnosti planirane su u periodu od siječnja do ožujka 2016. godine.

Planiraju se provestitri akcijske informatičke radionice na kojima će sudjelovati sveukupno 25 osoba starije životne dobi u suradnji s mladim volonterima Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Radionice će se održati od 17. do 19. ožujkau Školi za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeći Zabok. U subotu 19. ožujka predviđena je svečana podjela potvrda za sudionike, zajedničko druženje i osvježenje.


Pozivamo sve zainteresirane da u četvrtak, 25. veljače u 18 sati dođu u Gradsku knjižnicu K.Š. Gjalski Zabok na predstavljanje ove građanske akcije.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content