Novosti

Poziv na obilježavanje Međunarodnog dana nenasilja 2. 10. 2019.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na obilježavanje Međunarodnog dana nenasilja koje će se održati 2. listopada 2019. u prostor Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije, Trg svete Jelene 6, Zabok s početkom u 16:00 sati.

Međunarodni dan nenasilja obilježit ćemo kroz predstavljanje rezultata projekta „#alarmirajse“, kroz diskusiju o prevenciji nasilja kod mladih te kroz otvorenje izložbe koja prikazuje radove mladih koji su nastali tijekom kreativnih radionica i promišljanja mladih o nasilju i nenasilju. Izložba će biti otvorena do 16.10.2019., a može se posjetiti svaki radni dan od 10:00 do 14:00 sati.

Molimo da sudjelovanje potvrdite na mail: ana@zagor.info s podacima: ime i prezime, naziv organizacije/institucije, elektronička pošta i kontakt telefon. Molimo Vas da se prijavite najkasnije do 27. rujna 2019. Broj sudionika/ca je ograničen. Za više informacija slobodno nas kontaktirate na broj 091.222.6350.

Obilježavanje Međunarodnog dana nenasilja provodi se u sklopu projekta #alarmirajse kojeg provodi Mreža udruga Zagor s partnerima Društvom psihologa Krapinsko-zagorske županije i Centrom za socijalnu skrb Zabok. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Veselimo se vašem dolasku!

Download Poziv-na-obilje-avanje-Me-unarodnog-dana-nenasilja.pdf
Skip to content