Novosti

Poziv na predavanje „Društveni utjecaj organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj- i kako ga mjeriti?“ 29.9.2016. u Zelenoj dvorani

Predmet: “Društveni utjecaj organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj- i kako ga mjeriti?”

Pozivamo Vas na predavanje “Društveni utjecaj organizacija civilnoga društva u Republici Hrvatskoj – i kako ga mjeriti?” koje će se održati u četvrtak, 29.09.2016. godine u Zaboku, prostorima Centra za mlade- Zelena dvorana (Trg svete Jelene 6) s početkom u 17:30 sati.

Vjerojatno ste se već zapitali na koji način vaša organizacija, udruga doprinosi zajednici u kojoj djeluje te da li brojne aktivnosti, projekti i programi koje provodite imaju neki konkretni utjecaj na život u vašem mjestu. Možemo li to uopće mjeriti i na koji način?

Kroz društveni utjecaj provest će Vas Sunčana Glavina Petričević iz ACT grupe, koja će Vas ukratko upoznati s bitnim karakteristikama, metodama i alatima kao i koristima od mjerenja društvenog utjecaja. Mjerenjem društvenog utjecaja organizacije mogu pokazati koje su koristi od njihovog djelovanja i na koji način utječu na promjene u društvu.

Svoju prijavu za sudjelovanje možete ispuniti na sljedećem linku www.programjako.info. Sudjelovanje na predavanju je besplatno a prijave traju do 25.09.2016. Prijava je obavezna!

Program JAKO (www.programjako.info) dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Pridružite nam se na prezentaciji i upoznajte mogućnosti i besplatne usluge koje vam se nude kroz Program JAKO. Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail zagor@programjako.info ili posjetite službene internetske stranice www.programjako.info.

S poštovanjem,
Ivana Radanović
voditeljica Programa JAKO u županijskoj suradnoj organizaciji

Skip to content