Novosti

Poziv na predstavljanje programa “Aktivni u zajednici” 14. 3. 2018. u 14 sati u Gradskoj galeriji

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva poziva sve zainteresirane građane na predstavljanje programa „Aktivni u zajednici“ koje će se održati u Zaboku u srijedu 14. 03. 2018. godine u 14:00 sati, Gradskoj galerije Grada Zaboka, Zivtov trg 10.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u 2018. godini započinje sa provedbom novog programa „Aktivni u zajednici“ u okviru programske suradnje Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Program će se provoditi na području 5 županija: Istarska, Primorsko-goranska, Karlovačka, Sisačko-moslavačka i Krapinsko-zagorska.

Kroz navedeni program se, u suradnji s dionicima lokalne zajednice, planiraju riješiti konkretni problemi koje su upravo ti dionici istaknuli kao relevantne za njihovu zajednicu. Zaklada će u suradnji s civilnim, profitnim i javnim sektorom detektirati potrebu i poticati kulturu davanja u općekorisne svrhe kako bi se prikupila sredstva potrebna za rješavanje navedene potrebe te povećao društveni kapital u zajednici.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na predstavljanju, postavite pitanja i saznate sve što Vas zanima, jer…aktivna zajednica nije netko drugi, aktivna zajednica ste Vi!

Download Poziv_Grad_Zabok.pdf
Download AuZ_bro-ura_web.pdf
Skip to content