Novosti

Poziv na proslavu dočeka Nove 2014. godine na Trgu K.Š. Gjalskog u Zaboku uz bend “FAKINI”

Poštovane Zabočanke i Zabočani, dragi gosti,

dođite na trg kako bi zajedno u dobrom raspoloženju i dobrim željama ušli u 2014. godinu.


Program počinje od 18, 00 sati a trajati će do 4,00 sata ujutro.


Od 21.00 sat do 2.00 sata iza ponoći nastupit će popularni zagorski bend Fakini, a prisutni će moći uživati i u vatrometu u ponoć.

Ako ste barem jednom bili na svirci Fakina, sigurno je pamtite po raznolikom repertoaru i vrhunskoj zabavi. U svaki svoj nastup Fakini unose mnogo energije i truda, a rezultat toga je mnogobrojna vjerna publika koja ih prati kroz njihovu karijeru. Dođite i zaplešite uz Fakine.

Radi proslave dočeka Nove godine 2014. na Trgu K.Š. Gjalskog u Zaboku za sve građane, odobreno je poslovanje u produženom radnom vremenu, dana 31. prosinca 2013. na dan 01. siječnja 2014. godine do 05,00 sati iza ponoći sljedećim ugostiteljskim objektima, s pripadajućim terasama:

– Caffe barovi: Lina, Queen, High life, Naiva 78, Stela, Fulir, The old rock bar, Galerija, Peoples, Loco, Club Discovery, Joy, Yellow bar, Barcode caffe, Kod Golubeka, City caffe.

VAŽNA NAPOMENA

Upozoravaju se vozači da će od 18.00 sati 31.12. do 4.00 sata ujutro 1.1. 2013. biti zatvoren promet Ulicom Matije Gupca od Zagrebačke banke do Obrtničkog doma, a obilazak je Ulicom K.Š. Gjalskog i Prilazom dr. Franje Tuđmana (Industrijskom cestom).

Poštovane Zabočanke i Zabočani, dragi gosti, prijatelji, susjedni, putnici, dođite i dobro se zabavite da u veselju i sreći ispratimo staru i dočekamo Novu 2014. godinu.

SRETNU NOVU GODINU ŽELI VAM TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ZABOKA.

Skip to content