Novosti

Poziv na proslavu i doček Nove godine na Trgu K. Š. Gjalskog u Zaboku

Uz glazbeno zabavni program građani će moći u okolnim kafićima konzumirati piće i hranu, te se iz tog razloga odobrava rad u produženom radnom vremenu ugostiteljskim objektima dana 31. prosinca 2011. na dan 01. siječnja 2012. godine do 05,00 sati iza ponoći, i to ugostiteljskim objektima, s pripadajućim terasama:

Caffe barovi: “Lina”, “Queen”, “High life”, “Naiva 78”, “Stela”, “Fulir”, “Feniks”, “Galerija”, “Hawana”, “Domeniko”, “Club Discovery”, «Trebež», «Joy», «Yellow», «Barcode caffe», «Kod Golubeka».

Kako ne bi bilo problema sa staklenom ambalažom, zatraženo je od ugostitelja da za posluživanje pića prigodom proslave dočeka Nove godine ne koriste staklenu ambalažu.

Ljubazno molimo sve one koji bez petardi ne mogu zamisliti doček da budu oprezni i umjereni, te da misle na one koji na trg ne dolaze zbog straha od ozljeđivanja, pa ih pozivamo da se suzdrže na zadovoljstvo okupljenih građana.

Pozivamo sve građaneda izađu iz svojih toplih domova, kafića, klijeti i Novu 2012. dočekaju zajedno u prijateljskom iveselom raspoloženju na Trgu K.Š. Gjalskog.

Želimo Vam dobro raspoloženje na dočeku, te sretnu, uspješnu i dobru 2012. godinu.

Grad Zabok

Skip to content