Novosti

POZIV na radionicu “Analiza potreba u zajednici”, 24.11.2016.

Pozivamo Vas na poludnevnu radionicu pod nazivom “Analiza potreba u zajednici” koja će se održati u četvrtak, 24.11.2016. godine u Donjoj Stubici, prostorima Multimedijalnog centra STUB-KLUB (Toplička 5) s početkom u 16:30 sati (trajanje radionice je 4 sata).
Radionica je namijenjena organizacijama civilnoga društva a cilj je upoznati sudionike/ce s važnošću analize potreba ciljnih skupina kako bi aktivnosti organizacija što više usmjerili i prilagodili stvarnim potrebama korisnika/ca i općenito rješavanju problema u zajednici.
Govorit će se i o unapređenju i mogućnostima suradnje tj. optimalnom korištenju postojećih resursa u zajednici.
Sudionici će, uz predavanje i teorijske elemente, sudjelovati i u grupnim vježbama i koristiti praktične alate koji im mogu pomoći u svakodnevnom radu.
Svoju prijavu za sudjelovanje možete ispuniti na sljedećem linku : http://programjako.info/prijave-na-radionice-i-aktivnosti-programa-jako/.

Sudjelovanje na radionici je besplatno a prijave traju do 21.11.2016.
Prijava je obavezna te će sudionici/ce biti obaviješteni/ne o sudjelovanju!
Program JAKO (www.programjako.info) dio je Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj kojeg provodi i financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Za sve dodatne informacije obratite se na e-mail zagor@programjako.info ili posjetite internetske stranice www.programjako.info.

S poštovanjem,
Ivana Radanović,
voditeljica Programa JAKO u županijskoj suradnoj organizaciji

Skip to content